Ervaren

Virtuele wijnproeverij Corona proof

In deze bizarre tijd waarin we vooral binnen blijven, missen we onze sociale contacten. Het is belangrijk om toch van het leven te blijven genieten en daar hoort natuurlijk een goed glas wijn bij. Daarom organiseert AWAKE deze gezellige virtuele wijnproeverij. Neem contact op via max@awakewijnenkoffie.nl en geniet binnenkort met je vrienden, familie, collega’s of buren van heerlijke Italiaanse wijnen vanachter je computer. Je hoort en ziet elkaar allemaal!

Wijnproeverij

Awake zorgt voor een gezellige en leerzame wijnproeverij op locatie. Een wijnproeverij duurt ongeveer 2 uur en is mogelijk vanaf 8 personen tot maximaal 15 personen. De kosten zijn € 20 pp. Mocht je het leuk vinden om meer voor een wijn en spijs proeverij te gaan dan is dit zeker mogelijk. De kosten zijn dan € 30 p.p. en Awake verzorgt dan de hapjes. U proeft altijd 5 wijnen en afhankelijk van het seizoen meer rode wijnen of meer witte wijnen.

Ik denk graag met je mee mochten er speciale wensen zijn.

Koffie masterclass

Tijdens een koffie masterclass wil ik je laten zien welk proces er aan vooraf gaat voordat wij als consument kunnen genieten van dit bakkie zwarte goud. Ook duiken we verder in het roasting proces. Natuurlijk gaan we ook vooral lekker proeven en aan de slag met het bereiden van een perfecte espresso . De duur van deze masterclass is ongeveer 1 uur en is mogelijk vanaf 10 personen tot maximaal 15 personen.

Ik denk graag met je mee mochten er speciale wensen zijn.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *