Who is Awake?

Who is Awake? Ik ben Max de Wijze en trotse founder van AWAKE. Na diverse ervaringen te hebben opgedaan binnen de wijn- en koffie industrie laat ik in 2019 mijn droom werkelijkheid worden: ik start mijn eigen onderneming. Do you feel Awake? Yes I feel Awake!

Max de Wijze eigenaar AWAKE

Al 10 jaar denk, droom en adem ik wijn en koffie: steeds meer wil ik weten over deze producten. Het is begonnen bij een prachtige Duitse Wijnfirma in Nijmegen. Hier deed ik mijn eerste ervaring op in het geven van wijnproeverijen aan huis. Via Lavazza en Nespresso ben ik in het ‘koffievak’ gerold. En gedurende die jaren werd het mijn passie. Altijd ben ik op zoek naar nieuwe smaken en trends. Als ik die gevonden heb, deel ik ze graag met mensen die ook zoveel van goede koffie of wijn houden. Genieten, in je eentje of samen, is een van de belangrijke doelstellingen van AWAKE. De groeiende interesse in eerlijke natuurproducten sluit daar naadloos bij aan. Kwalitatief mooie en smaakvolle producten die voortkomen uit zorgzame oogsten met eerlijke en directe handel. Daar speur ik naar.

Wat heb ik te bieden? AWAKE heeft wijn en koffie voor bij u thuis, op het werk of in de horeca. Van exclusieve Bourgogne wijnen tot aan mooie, frisse Italiaanse wijnen. De koffie’s bevatten allemaal 100% arabica specialty bonen en zijn zeer rijk en complex in haar smaken. Daarbij zorg ik dat ze bij u thuis of in uw zaak worden afgeleverd. Met net zoveel zorg als ze zijn gemaakt. Open je ogen en proef hoe mooi het leven kan zijn! Who is AWAKE? Do you feel AWAKE!? Yes i feel AWAKE!


Volg Awake wijn en koffie op Instagram en Facebook en maak maandelijks kans op leuke prijzen!